O nama

Nastao kao odgovor na pitanje: Šta mogu učiniti da bih se osećala bolje u svom telu?, Wellness.Ed bavi se oblastima koje mi ulepšavaju svakodnevicu: pre svega ishranom, zdravljem, negom, ali i jogom i pešačenjem i prirodom uopšte.

Srećom, teme koje me privatno najviše zanimaju ujedno su i one koje profesionalno istražujem i o kojima pišem za magazin u čijem sam uredničkom timu duže od decenije – Lepota i zdravlje. Zapravo, osetila sam potrebu da na jednom mestu sakupim sve te komadiće informacija za kojima svakodnevno tragam, proveravam ih, isprobavam, divim im se, crpim iz njih ideje, koristim ih da učim i rastem – i delim ih sa čitateljkama. Odgovor na tu potrebu je Wellness.Ed. Ovde ćete pronaći i tekstove pisane za Lepotu i zdravlje, ali i one ličnije, nastale baš za Wellness.Ed.

Primetićete da često pišem u množini. Dva su razloga za to.

Prvi, želela bih da proširim krug saradnika, zaljubljenika u teme koje se tiču zdravog života. Bilo da ste zainteresovani da pišete ili da nešto kažete na ovu temu, na primer, da preporučite proizvod ili uslugu, podelite recept ili informaciju o svom fitnes programu, radionicama i sl. – pozivam vas da mi se javite! San mi je da Wellness.Ed bude mesto razmene korisnih informacija, mesto dijaloga i iskrenih razgovora.

Drugo, gotovo u svemu o čemu pišem učestvuje moja porodica, svi MI. Supruga često zamolim da nešto fotografiše, starijoj kćerki pokucam na vrata sobe kada mi je potreban dizajn, a mlađa je sjajan pomoćnik kada pripremamo neko jelo. A svi su degustatori za nove recepte, podrazumeva se 🙂 Tu je i pas, koji mi je najveći konkurent na joga prostirci jer je ubeđen da je ona njegova i da treba da se smesti na nju čim je raširim. Ok, malo se guramo, ali sve mu opraštam kada me pogleda tim svojim očima (“kao trnjine”, tako ih opisuje deda) i trepne dva-tri puta.

Neću više dužiti, prepuštam vam da se sa WE bolje upoznate kroz postove koje ćete ovde pronaći. Ostalo mi je još samo da kažem da je moje ime Jasmina Ubiparip – a više o meni najlakše ćete saznati ako zavirite na moj Instagram profil.

Nadam se da ćete uživati istražujući Wellness.Ed!

Kontakt: jasmina.ubiparip@gmail.com

 

Back to top